Perioada incheiere contract subsecvent
Raspuns oferit de Nedelcu Alexandra

Expert Legislatia munciiIntrebare: Avand in vedere art. VI alin. (1) si alin. (2) din OUG 133/2022, unde autoritatea contractanta e obligata sa incheie contracte subsecvente la o frecventa de minimum un an in cadrul unui Acord-Cadru conditie pentru obtinerea licentei ANRSC, noi intelegem ca ar trebui sa incheiem un contract subsecvent pe minimum 12 luni (exemplu: perioada 03-2023 pana in 03-2024), ori conform Legii 98/2016 nu putem sa depasim perioada unui contract subsecvent dupa data de 31.12.2023, tinand cont si de bugetul alocat pe anul curent care se aproba de regula pana in primul semestru al anului. Drept urmare va solicitam un punct de vedere cu privire la respectarea ambelor prevederi legislative.
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic
aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii PortalInstitutiiPublice.ro
De ce sa va inregistrati?
- Pentru a avea la dispozitia dvs. zeci de experti 24 / 7 / 365!
- Pentru a avea acces (dupa activarea contului) la o baza de date cu peste 5.900 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: legislatia muncii, asigurari sociale, salarizare, contributii, contabilitate, taxe si impozite, revisal.
- Pentru ca accesul total in portal + consultanta personalizata va costa acum doar 1821.75 lei (TVA inclusa)
- Pentru ca toate informatiile din portal sa va stea la dispozitie oricand si de oriunde!
- Consultanta oferita de specialistii PortalInstitutiiPublice.ro
- NOU! Soft Legislativ Legis PLUS Business. Toata baza de date legislativa din Monitorul Oficial plus sute de modele de contracte, cereri si acte, alaturi de toate Codurile din Romania si legislatia europeana la zi la pretul de 3046.4 lei (TVA inclusa)
Inregistreaza-te sau completeaza campurile de login pentru a avea acces la raspunsul articolului
Perioada incheiere contract subsecvent
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 04 mar 2023.
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasati butonul alaturat "Plateste prin SMS" si urmariti instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil.
Odata procedura de plata finalizata, veti putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni.
Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site.
Peste 700 de contabili folosesc zilnic site-ul nostru.
Intrebari similare din categoria Achizitii
Mar122022
Intrebare: Fac revenire la raspunsul dumneavoastra cu privire la divizarea achizitiei directe pe articol bugetar, va rog sa ne specificati de unde provine suma de 678.748 lei indicata de dumneavoastra? Mentionez ca in Legea 98/2016 actualizata la art. 7 alin. (5) este indicata suma de 450.200 lei fara TVA.
In cazul nostru, Repararea acoperisuluiCPV 45261900-3 cu suma de 504 201 lei fara TVA si reparare ...
Sep242021
Intrebare: Exista o baza legala pentru achizitia de aparatura electronica, gen: frigider, televizor, plita electrica, cuptor cu microunde, in vederea dotarii noului sediu de la Serviciul de voluntariat si situatii de Urgenta (SVSU)?
Iun122021
Intrebare: Avem un contract incheiat cu o firma neplatitoare de TVA pentru servicii de consultanta NIS am fost instiintati ca incepand cu data de 01.07.2021 aceasta devine platitoare de TVA ceea ce inseamna ca cheltuiala spitalului se majoreaza. Va rog sa ne ajutati cu privire la acesta problema. Procedura de achizitie, legalitate si bugetare. Suntem un spital orasenesc.
Iul232020
Intrebare: Institutia noastra efectueaza lucrari de marcaje rutiere pe drumurile judetene pentru care achizitioneaza : vopsea (cod CPV 1), diluant (cod CPV 2) si microbile (cod CPV3). Cum este corect sa calculam suma pana la care putem achizitiona fiecare din aceste componente prin achizitie directa ?
a. putem merge cu fiecare dintre ele, pe fiecare CPV in parte pana la limita maxima a achizitiei directe ...
Iul102020
Intrebare: 1. Se poate semna contractul de executie daca prevederile bugetare pe anul 2020 si estimarile pe anii 2021-2022 nu acopera valoarea contractului, urmand ca prevederile pe anii 2021-2022 sa fie majorate odata cu aprobarea bugetului pe anul 2021 si estimari pe anii 2022-2024?
2. Suplimentarea bugetului cu suma necesara se poate face daca valoarea devizului general si indicatorii sunt sub aceasta ...
Iun282020
Intrebare: Exista in derulare un contract de reparatii de valoare mica (sub 500 euro) si de la incheiere contract pana la executie cantitatea de lucrari de reparatii s-a modificat in sensul ca a crescut cu mai mult de 50%. Executia a fost intarziata datorita starii de urgenta si in acest timp degradarea a avansat astfel incat acum la punerea in executie cantitatea de material necesar a crescut cu 150%. Cum ...